Předchozí fotka
Další fotka

Hercule II red

Hercule II red Hercule II red Hercule II red Hercule II red Hercule II red Hercule II red Hercule II red Hercule II red Hercule II red
Vrcholné provedení z celé kolekce sportovních hodinek značky Prokop & Brož. Každý z modelů a verzí hodinek Hercule / Hector se vyznačuje unikátní konstrukcí, umožňující snadnou výměnu otočných kroužků. Systémem, který má firma celosvětově chráněný. Ten umožňuje snadno měnit design kroužku, jeho materiál, barevná rovedení nebo jen záměnu za kroužek s jinou odečítací stupnicí, když potřebujete hodinky připravit pro jiný druh použití. Hodinky jsou konstruované tak, aby je bylo možné použít nejen s klasickým koženým řemínkem (v základu), ale do budoucna i s integrovaným kaučukovým páskem.

Hercule II se od výchozího provedení liší posunutou korunkou, která je tak skryta do "závětří" pravé horní nožky pouzdra, tedy na pozici mezi 1. a 2. hodinu. Chránič korunky tak více splývá s nožičkou. Tato konstrukce má své opodstatnění v další redukci rizika vzniku drobných oděrek, které by mohly člověka potrápit například při delším plavání v moři. Hodinky jsou výsledkem konzultace se zkušenými dálkovými plavci. 

Hodinky v této konfiguraci jsou navíc povlakovány technologií BlackTop, a to na všech součástech pouzdra (pouzdro, víko, korunka, stupnice) i překrytu ocelové spony řemínku. Alternativně je možné stejnou technologií vybavit i lunetu otočného kroužku, která je z důvodů dekorativního eloxování vyrobena duralu. Nejde však o klasickou formu eloxování, ale o takzvaný tvrdý elox, jehož životnost je výrazně větší. Stále se ale jedná o dural, tedy materiál s menší tvrdostí jak nerezová ocel, natožpak její kalené verze, které dokážeme také nabídnout.
Design pouzdra:Petr Kubík
Grafika číselníku:Petr Kubík
Konstrukce pouzdra:Jan Prokop
Technologie výroby:Petr Konečný
Hodinkový strojek:PB51 - automat
Prokop & Brož
{'_Logo'}
Top button